Natuurlijk, speculatie blijft bestaan ​​dat hij zal toetreden tot zijn broer Cody Rhodes’ promotie Alle Elite Wrestling.

April 02, 2019

ASM hebben een kleine opleving in hun fortuin genoten vanaf Jardim naar de dug-out terug, met een reeks van positieve resultaten te verplaatsen acht punten uit de buurt van de druppel.
Ole Gunnar Solskjaer de eerste belangrijke taak als permanent manager van Manchester United zal zijn om Paul Pogba bieden een ultimatum over zijn toekomst, meent Perry Groves.

De voormalige Arsenal ster zegt dat de Frechman moet worden verkocht in de zomer als hij wil de club te verlaten, met wederom flirtte met Real Madrid. 2 Pogba toegegeven dat hij graag om te spelen voor Madrid Solskjaer werd eindelijk bevestigd als de Rode Duivels full-time baas op donderdag, met de Old Trafford legende ondertekening van een driejarig contract. De beslissing werd algemeen verwacht.

De Noorse heeft de hele club een lift sinds hij overnam van Jose Mourinho in december gegeven, en heeft bijgedragen aan hun top sterren vinden hun beste vorm weer, met Pogba bijzonder indrukwekkend. Maar de middenvelder opgetrokken wenkbrauwen tijdens de internationale doorbraak door toe te geven dat het een ‘droom’ zijn om te spelen voor Real Madrid en een ‘droom’ te spelen voor Zinedine Zidane.

Recente rapporten beweren dat de Spaanse giganten bereiden een £ 125 miljoen bod voor de World Cup winnaar van deze zomer. En Groves gelooft dat, als de speler wil vertrekken, moet de club verzilveren.

LAATSTE voetbalnieuws LIV-LEY STUFF Jake Livermore netten prachtige aanval als West Brom rand verleden Birmingham 3-2 NIET rommelen Claude Makelele eenmaal beloofd Barcelona legende zetten in ziekenhuis live op talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: live stream commentaar en bevestigd teams live op tS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy finale te breken presentie erg aardig Man United te betalen Molde £ 1m volgende Ole Gunnar Solskjaer de benoeming nieuw tijdperk Football Association kondigt Mark Billingham als nieuwe chief executive actie ondernemen Premier League managers bereid zijn om teams te nemen van het veld in gevallen van racisme ‘hij heeft gedaan zijn steentje’ Former Schotland baas zegt dat hij zou Adam Johnson een ‘tweede kans’ een gesprek met talkSPORT gastheer Jim White op vrijdag te geven, hij zei: “Er is een ding Solskjaer heeft te maken, nu is hij manager van de grote jongens en niet de levering leraar waar u bent stuurman van iedereen en altijd ybody heeft gelukkig geweest … “Hij heeft een grote beslissing te maken met Paul Pogba. “Twee weken geleden op de internationale plicht hij eigenlijk zei dat hij‘altijd van gedroomd’van het spelen voor Real Madrid en heeft‘al gedroomd’van het spelen voor Zinedine Zidane. “Een speler van Manchester United moet niet worden touting zich uit naar een van hun man rivalen. “Dus als Solskjaer iets heeft over hem, dan moet hij hem trekken aan het einde seizoen en zegt:‘Ik heb een verklaring van u dat u zich volledig inzetten voor Manchester United. Ik wil niet om iets van uw agent of je broers horen over willen spelen voor Real Madrid, want als je je kunt gaan.

Ik ga niet in de weg te staan. Voor £ 125 miljoen kunnen we twee andere top spelers, het is geen probleem’. 2 Solskjaer nodig heeft om het recht te zetten met Paul Pogba over zijn Man United toekomst, zegt Perry Groves “Solskjaer heeft gezegd dat hij wil dat zijn team spelen met saamhorigheid, werk-rate en attitude – hij wil dat ze het hardste te werken in de competitie en the fittest. “Pogba is beter geworden sinds Solskjaer is er geweest, maar ik heb hem bekeken in games en, voor het talent dat hij heeft, heeft hij niet het spel te grijpen door het nekvel, hij niet domineren iedereen om hem heen advcash Brazilië en hij niet we deze workrate week na week, wedstrijd na wedstrijd. “Dus als Solskjaer iets over hem heeft, moet hij een bericht naar iemand anders bij Manchester United te sturen en zeggen:‘Als je wilt deze club te verlaten, het is niet een probleem is, kun je gaan.

Ik zal niet in de weg staan’. “De dagen van Solskjaer zijn vriend iedereen, van het glimlachen, lachen en grappen maken, hebben ze gegaan.” “Ik denk niet dat ze een kans op het winnen van de titel toen Ole is manager gekregen.” “Als Solsjkaer heeft iets over hem, moet hij zeggen Paul Pogba hij kan gaan als hij wil vertrekken.” Perry Groves denkt #MUFC moet Pogba verkopen als hij wil toetreden Real Madrid

Be Sociable, Share!